Harga Borong

Harga Borong

Salam Sejahtera kepada pelanggan yang dihormati semua,

Anda mencari pembekal tudung bawal No 1? Ingin memulakan perniagaan atau baru sahaja berkecimpung dalam industri tudung? Ingin mencari pendapatan sampingan untuk keluarga?

Kami ada jawapan untuk anda?

Sue Shawl Collection menyediakan jualan secara borong kepada anda. Dengan pembelian secara borong yang ditawarkan, harga untuk setiap helai sudah tentu akan lebih murah. Jenis tudung yang Sue Shawl Collection adalah tudung bawal No 1. Kainnya sudah pasti dari Jepun dan Sue Shawl Collection hanya menjual design terbaru tudung bawal sahaja.Untuk itu, Sue Shawl Collection bersedia menerima tempahan dalam kuantiti besar daripada anda.Antara opsyen yang ditawarkan untuk anda:

Pembelian secara borong
Jualan secara borong terbahagi kepada 2 iaitu:
1) Pembelian dengan minimun 10 helaian
Maksud pembelian minimun 10 helaian ini adalah, dengan membeli minumun 10 helai, anda layak mendapat harga borong.Disini anda boleh campur2 jenis tudung yang anda mahukan.
2) Pembelian secara kodi
Maksud pembelian secara kodi adalah, dengan pembelin 20 helaian, anda layak mendapat harga kodi.Pembelian secara kodi bermakna adalah hanya membeli sejenis tudung, tapi harga untuk setiap tudung jauh lebih murah daripada harga runcit.

Untuk mendapatkan katalog kami, sila download dengan klik pada link ini: Sue Shawl Collection

Advertisements

10 thoughts on “Harga Borong

    • Salam. kepada anda yg baru mahu memulakan perniagaan, anda boleh berhubung terus dgn sy nunabila223@gmail.com. In sha allah sy akan berikan hrg yg terbaik kpd anda. Terutama kpd yg beragama islam. Sgt dialu alukan. Tak perlu modal yg besar! Hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s