Testimonial

Testimonial

Hi all….
Daipada jualan Tudung Bawal No1 kami, syukur kerana kesemua nampak berpuas hati dengan mutu perkhimatan kami. Ada yang berkongsi2 idea untuk improve lagi dan kami sangat mengalu-alukan pandangan dan idea bernas anda.
Emailkan kepada sueshawlcollection@yahoo.com untuk berkongsi cerita suda dan duka berkaitan dengan kami.
Yang menulis,
Wan Nur Suzilla
Lynna Wardalinna Yusof 09 February at 22:02 Report

salam..sue..tudung dh smpai td..cantik..

Norita Bahadi 28 January at 21:46 Report
ok..klu dh tgk wrn oren nnt,dh konpem nk ambk..akak bank in ya.tq!byk kn koleksi wrn tauuu..sbb skrg ssh sgt nk cari tudung bwl yg b’kualiti n hrg b’patutan..😉
Lala Syahmi 31 January at 12:01 Report
dh smpai tudung…cntik la..pastu bidang tudung tu besar, saya suka sgt…cm nk beli lg je tudung kt sue..hehe…sy penah beli tdung,online gak, tp kecik bidangnya..tu yg frust…
Nur Rahman 30 January at 18:58 Report
puas ht…service ok..skrag snag ckit nk dapat tdung bwal klu nak bb xyah k klntan,klau kt kdah xcantik sgt…akak ada gak 2-3 hlai tdung bwal akbar,sue xstok ke?masa2 dpn klau ada leh gak bgtau akak kot2 bkenan..akak n mama mmg slalu bli bwal made in klantan.

Siti Khadijah Fajariah 09 March at 15:47 Report
OOO..
huhu..tudung tu cntik stail yg akk ske lar..
sbb kt kl ni ssh nk dpt bawal yg cmtu..
psl pos lak mmg cpt smpai..
cara su bungkus tu mmg elok sbb su guna plastik so blh avoid in case ujan kn…sok bru akk nk ry pkai tdung baru tu..
hehehe..mekasih sgt2 taw,corak simple cmtu mmg cntik n comey..

Eiz Nur 31 March at 19:58 Report
Ok.cntik.yg coklat tu cntik..:-) [via Celcom SMS]
Husna Maher 26 May at 22:17 Report
ok je.. xda masalah..nnti klu dah terima akak bgtau su… tdg yg akak terima td cantik..tq ye..nk raya nnti sure nk cr tdg lg…nnti klu sue upload tdg br tag akk ye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s